Доставка

Поръчките се обработват всеки работен (делничен) ден между 09:00 и 15:00 и се изпращат чрез куриерска фирма "Еконт". За улеснение на клиентите ни, има възможност за вземане на поръчка и от магазина ни. Срокът за доставка е до два работни дни от изпращането на поръчката. 100beers.bg си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това своевременно, при приемане на вашата поръчка.

Цената за доставка се изчислява спрямо тарифите на куриерските фирми за страната. При приключване на поръчката имате възможност онлайн магазинът ни автоматично да ви изчисли стойността на доставката преди да сте поръчали. Справка може да направите на www.econt.com, като от крайната калкулирана цена ние ще ви направим 15% отстъпка. Също така е възможна и доставка до офис на куриерска фирма.
За поръчки на територията на София-град със стойност над 70 лева доставката е безплатна с наш собствен транспорт.
За поръчки на стойност 70 лева или повече за страната, доставката е безплатна до офис на куриерска фирма Еконт

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.
При плащане с кредитна или дебитна карта доставката се заплаща при приемане на стоката от куриера.
При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
В случай, че клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, 100beers.bg се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.
При констатирани нарушения във външния вид или състоянието на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

Top